FŐOLDAL KRITIKÁK KÉPÖZÖN RÓLAM BLOGLOVIN'

2014. január 3., péntek

Blogkritika 88: Please, wait!

Link: http://please-wait-1d.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléc nagyon szép. A szaggatások, a felirat, a képek, a háttérben lévő ábrák is tökéletesek rajta. Viszont szerintem jobban mutatna a fejléc, ha a háttere fehér lenne. A blog külső hátterét is megváltoztatnám valami szürkésre, ami illik a fejléchez. A betűtípusok jók.

Modulsáv: Nagyon széles a modulsáv, mindenképp állítsd keskenyebbre! Az oldalak szövegét nagyobbra állítanám és a chaten azt a kék színt lilásra cserélném.

Történet: A prológust a helyedben úgy ahogy van átírnám. Tele van szóismétlésekkel, helyesírási és nyelvhelyességi hibával. Bemásolok egy mondatot, hogy lásd miről beszélek: "Ez minden mesében ez van...
Hogy miért mondom ezt?"
A történetre sajnos azt kell hogy mondjam sablonos. Adott Harry Styles húga, aki Austin Mahone barátnője, de szakítanak és egymásba szeretnek Niallel. Bár egy pontnál, Chris balesetekor azt gondoltam, na végre valami izgalmas dolog, de sajnos nagyon gyorsan le rendezted az egészet. Mint úgy általában mindent a sztoriban. Igaz, hogy néha odaírod, hogy két héttel később stb. de ebben a hét fejezetben annyi minden történt, hogy csak kapkodom a fejem. Csak egy példa: kiderül, hogy Austin Louis barátja, majd romantikáznak egy kicsit aztán szakítanak is. Viszont annak nagyon örülök, hogy Niallel nem sietted el a dolgokat.
Sajnos azt kell mondanom, hogy szerintem nem igazán gondoltad át az egész történetet, nem látod, hogy hova tart a cselekmény, ezért azt írod, ami éppen eszedbe jut.
Azt tanácsolnám, hogy egy kicsit lassíts a dolgokon, részletesebben írd le a szereplők érzéseit, helyszíneket, mert rengeteg párbeszéd van benne. Vigyél bele több izgalmat, fordulatokat és azokat nem zárd le egy fejezeten belül! Illetve figyelj a helyesírásra, mert elég sok elírást láttam, és néhány szóismétlést!
Gondold át az egészet mielőtt közzéteszed a fejezetet, fogadd meg a tanácsaimat és akkor jó kis történet lehet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése